Panzerotti cu creveti si legume

de mihaelar63 in Paste, 10 Ian 2019 | 708 vizualizari

 

 Nu des dar asa la vreo doua luni imi vine pofta de fructe de mare . Bineinteles ca ma folosesc de fructe de mare congelate , dupa posibilitate .In miezul iernii gasesc convenabil sa ma folosesc de mixuri de legume congelate. Acestea sunt ambalate si congelate conform standardelor. Mi-ar place sa gatesc cu fructe de mare proaspete, pana atunci...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr creveti decorticati -congelati
  • 250 gr panzerotti -paste artizanale italiene umplute cu fructe de mare
  • 250 gr legume congelate -mix morcovi, conopida, broccoli
  • 2 linguri ulei susan
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 pahar supa clara de pui
  • pudra ghimbir
  • piper alb macinat
  • sare de Himalaya
  • seminte de susan negru [ negrilica]
  • codite de patrunjel verde
  • codite de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panzerotti cu creveti si legume:


  1. Panzerotti-paste le umplute se fierb in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj .Se clatesc cu apa rece si se pun la scurs intr-o sita .

  2. Legumele se decongeleaza la temperatura camerei .

  3. Se curata , se spala si se toaca marunt ardeiul iute , usturoiul si coditele de patrunjel .

  4. In putin ulei de susan se calesc la foc mic usturoiul , ardeiul iute si coditele de patrunjel timp de 2-3 minute .

  5. Se adauga crevetii decorticati si mixul de legume .

  6. Condimentati intre timp cu pudra de ghimbir si piper alb macinat .

  7. Sarati usor , puneti zeama de pui si lasati sa fiarba la foc mic 5-8 minute .

  8. Gustati la sfarsit si daca mai este nevoie sarati sau condimentati .

  9. Intentionam la sfarsit sa folosesc si ceva acru , lamaie sau otet de orez , care sa dea aciditate . Nu a fost nevoie ,gustul era perfect echilibrat.

  10. Se monteaza preparatul individual la fiecare farfure in parte .Se pun pastele la baza si crevetii cu legume deasupra .

  11. Decorati cu codite de ceapa verde taiate arunt si cu seminte de chimen negru .

 

TIPS-URI

1

In miezul iernii gasesc convenabil sa ma folosesc de mixuri de legume congelate. Acestea sunt procesate si ambalate corespunzator. Nu contin conservanti si nici sare. Ma mir cand mai vad ca se cumpara mazare sau fasole verde la borcan, conservata cu cine stie ce.

2

Intentionam la sfarsit sa folosesc si ceva acru, lamaie sau otet de orez care sa dea aciditate. Nu a fost nevoie, gustul era perfect echilibrat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panzerotti cu creveti si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

simona72 1

10.01.2019, 21:13

Foarte bune! Chiar azi am facut gnochi cu fructe de mare

mirela0911 1

14.01.2019, 11:39

Miha, nu ai sughitat sambata? I-am facut in sfarsit lui Denis creveti! nu-s pentru mine! El a mancat!

dantes 1

17.01.2019, 18:55

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata