Salata de paste gnocchi cu creveti si capsuni in sos curry

de Anastasia in Fructe de mare, 10 Mai 2014 | 2067 vizualizari

 

O salata aspectuoasa si delicioasa, musafirii o sa ramana impresionati :)

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri paste gnocchi
  • 15 frunze de spanac proaspat
  • 4 fire de ceapa verde
  • 20 creveti fierti
  • 10 rosii cherry
  • 100 gr. capsune
  • 4 linguri porumb fiert
  • 1 lamaie ( sucul )
  • 1 lingurita miere de albini
  • 0,5 lingurita mustar
  • 1 lingurita sos soia
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita pasta curry
  • ~ 8 linguri de ulei
  • un varf de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste gnocchi cu creveti si capsuni in sos curry:

Pastele se fierb al dente in apa cu putina sare.


Rosiile si capsunele se spala si se taie in 4 sau in 2, in functie de marime.


Frunzele spalate de spanac, se rup bucati potrivite.


Crevetii fierti si decorticati se amesteca cu pastele fierte, rosiile, capsunele si porumbul.


Separat preparati sosul curry: amestecati sucul de lamaie cu mierea de albini, sarea, mustarul , sosul de soia, otetul balsamic si pasta curry, le mixati cu o furculita, turnand ulei pana se ingroasa compozitia ca un sos.


Pe un platou asezati frunzele de spanac, peste ele salata de paste, presarati cu ceapa verde taiata si o stropiti cu sosul curry, lasati pentru 20 de minute inainte de a servi salata sa se condimenteze.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

creveti

2

paste

3

capsune

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste gnocchi cu creveti si capsuni in sos curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

elucubratiiculinare 1

11.05.2014, 18:32

waw

Anastasia 1

12.05.2014, 09:29

Multumesc pentru aprecieri

Panacris 1

20.05.2016, 12:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu creveti