Salată de paste Panacris

de Panacris in Salate, 15 Ian 2013 | 2040 vizualizari

 

De mult nu am mai postat, o rețetă Panacris! Am plecat de la 2 ingredinte principale, somon afumat si ouă de prepeliță! A ieșit o salată, super delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • somon afumat 50 g,
  • ouă de prepeliță 10 bucăți,
  • paste spirale, integrale cca. 200 g,
  • sare iodată,
  • ulei de măsline,
  • castraveti a la Panacris 2 bucati,
  • gogosari a la Panacris 2 bucăți,
  • zeamă de la 1 lămâie,
  • iaurt grecesc ( marca LIDL) 250 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de paste Panacris:

Pastele se fierb în apă rece cu puțină sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ouăle se fierb în apă rece cu puțină sare, cca. 10 minute. pastele se scurg de apă, apoi se presară puțin ulei de măslineși se amestecă ușor.


Într-un vas mare se pun pastele, ouăle curățate si tăiate în sferturi, castraveții și gogoșarii tăiați mărunt, zeama de lămâie, amestecându-se uțor până se înglobează toate ingredientele. La final se adaugă iaurtul grecesc (adică o combinație de iaurt și smântână) amestecându-se ușor. Se lasă la rece cca. 30 de minute.


Se servește ca atare sau cu pâine neagră cu semințe. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

costy1969 1

16.01.2013, 17:23

pai cum sa mananci paste cu paine????????

Panacris 1

16.01.2013, 18:03

costy1969

16.01.2013, 17:23
pai cum sa mananci paste cu paine???????? Păi e o salată, la care se pretează și pâinea Am menționat ”Se servește ca atare sau cu pâine neagră cu semințe” Știu multe persoane care mănâncî paste cu pâine, piure cu pâine sau chiar orez cu pâine! Fiecare cum îi place

Sim0na 1

17.01.2013, 21:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Somon si creveti serviti cu paste nerro di sepia