Salata cu rucola, friptura de curcan si portocale

de alldaycooking in Salate, 16 Iun 2013 | 1678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 maini de rucola
  • 1 portocala
  • 3-4 linguri seminte de pin
  • 20-25 masline Kalamata
  • 250 gr friptura de curcan sau file de curcan la gratar
  • Emmentaler
  • 4 linguri otet balsamic
  • 2 linguri vin rosu
  • 1 lingura miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu rucola, friptura de curcan si portocale:

Am pregatit reductia de otet balsamic fierband otetul impreuna cu vinul pana cand a scazut la mai mult de jumatate din volumul initial, apoi am adaugat mierea si am mai lasat pe foc doar foarte putin timp.


Pe farfurii am asezat rucola, apoi seminte de pin, feliute de portocala fara pielita, maslinele si feliute de friptura. Am stropit cu putin din reductia de otet balsamic, apoi am adaugat feliute de Emmentaler si restul de reductie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu rucola, friptura de curcan si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Sim0na 1

17.06.2013, 14:45

Numai de exotice d-astea de tii Place si salata asta!

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 10:31

delicioasa salata

mihaelar63 1

13.03.2015, 13:13

Faina salata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu rucola