Salata de paste Primavera

de divainbucatarie in Paste, 22 Noi 2010 | 3524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste farfalle tricolore,
  • 200g sunca de praga,
  • 100 g masline fara samburi, si cateva masline cu samburi pentru decor,
  • 100g rosii cherry, taiate in jumatate,
  • 1 castravete verde mai mare,
  • 150 g branza telemea
  • un cub mic de unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste Primavera:

Se fierb pastele conform in structiunilor de pe pachet, in apa cu sare si putin ulei.

Cand pastele sunt gata se scurg de apa si peste ele aruncam doua cub de unt, cat doua linguri mari, care se va topi si va da un gust foarte bun.

Adaugam restul de ingrediente si amestecam, astfel incat sa nu rupem pastele.

Decoram cu masline si rosii cherry. Putem adauga putin parmezan ras. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste Primavera" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

onuta 1

22.11.2010, 23:43

super gustoase

divainbucatarie 1

23.11.2010, 21:46

Multumesc!!!

Chris13 1

08.12.2010, 20:55

vleau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu aripioare de pui