Salata de paste Primavera

de divainbucatarie in Paste, 22 Noi 2010 | 6369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste farfalle tricolore,
  • 200g sunca de praga,
  • 100 g masline fara samburi, si cateva masline cu samburi pentru decor,
  • 100g rosii cherry, taiate in jumatate,
  • 1 castravete verde mai mare,
  • 150 g branza telemea
  • un cub mic de unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste Primavera:

Se fierb pastele conform in structiunilor de pe pachet, in apa cu sare si putin ulei.
Cand pastele sunt gata se scurg de apa si peste ele aruncam doua cub de unt, cat doua linguri mari, care se va topi si va da un gust foarte bun.
Adaugam restul de ingrediente si amestecam, astfel incat sa nu rupem pastele.
Decoram cu masline si rosii cherry. Putem adauga putin parmezan ras. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste Primavera" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu hribi si sos alb