Salata de pepene rosu

de Dya Daniela Andrei in Salate, 15 Sep 2013 | 2611 vizualizari

 

O salata ce am incercat-o acum vreo doi ani. Destul de neobisnuita! Dar interesanta!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mica
  • menta proaspata
  • sucul de la un lime
  • 2 felii de pepene rosu
  • o cutie cu Miez de lapte
  • 2 linguri cu ulei de masline;
  • 50 gr de masline (de preferat fara samburi)
  • condimente: piper si busuioc uscat , dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pepene rosu:

Ceapa, taiata julien, o stropim cu scul proaspat de lime.  Lasam sucul de lime sa patrunda ceapa, pentru un timp de aproximativ 10-15 minute. Adaugam apoi pepenele rosu, taiat cuburi, miezul de lapte, maslinele si potrivim de gust cu piper, busuioc si ulei. Amstecam usor salata si o pastram la rece cam 10 minute, inainte de servire.  Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Acidul pe care il contin limetele va atenua aroma puternica a cepei crude.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole rosie cu maioneza