Salata de pepene rosu cu branza Feta, menta si crutoane cu seminte de fenicul

de Satisfyyourcravings in Salate, 15 Iul 2016 | 610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o felie de pepene rosu fara seminte, nu foarte mare
  • sare
  • 1 felie de paine din tarate cu seminte
  • 1 lingruita (sau mai putin, pentru o aroma mai delicata) seminte de fenicul
  • 20 de grame de branza Feta
  • ulei de masline
  • frunze de menta proaspete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pepene rosu cu branza Feta, menta si crutoane cu seminte de fenicul:

Se taie bucata de paine si pepenele cuburi.


Pepenele se transfera pe o farfurie, iar crutoanele se amesteca cu putin ulei de masline, sare si semintele de fenicul. Se prajesc la foc mediu spre mic, cateva minute, pana devin crocante.


Intre timp, se presara branza Feta peste pepene, impreuna cu frunzele de menta rupte in bucati mici, daca sunt prea mari.


La final, se adauga crutoanele si se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pepene rosu cu branza Feta, menta si crutoane cu seminte de fenicul" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

15.07.2016, 23:37

dantes 1

16.07.2016, 08:24

Buna!

Gherca Daniela 1

16.07.2016, 09:24

super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Salata harcea-parcea