Salata de peste cu maioneza

de Dana_Retetegg in Pangasius, 13 Dec 2010 | 3449 vizualizari

 

Cum la noi in casa exista un pofticios mare la peste, am format o traditie sa pregatesc peste (in orice forma si varianta) o data pe saptamana cel putin.
Saptamana aceasta a venit randul unei salate de peste cu maioneza si castraveciori acri.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr file de pangasius
  • 3 oua
  • ulei
  • mustar
  • sare
  • castraveti acrii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de peste cu maioneza:

Maioneza am pregatit-o din 2 galbenusuri fierte, 1 galbenus crud, mustar si ulei (aproximativ 200-250 gr maioneza). Pestele l-am fiert si l-am scurs, apoi l-am tocat marunt. Am tocat si castravetii. Ingredientele le-am amestecat impreuna intr-un bol. Am servit cu crackers.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

14.12.2010, 10:56

gustos si amuzant prezentata

Adinacarla 1

15.12.2010, 14:14

yam, yam...trebuie sa fac si eu.

Bucataras Medi 1

15.12.2010, 18:13

Si noi suntem mari mancatori de peste si cel putin o data pe saptamana,asa cum zici tu, o masa este cu peste...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pangasius aromat "all'italiana"