Salata de peste marinat Felicia

de nico15 in Salate, 7 Noi 2010 | 6707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 – 4 bucati de peste marinat
  • 2-3 portocale
  • 1/2 legatura de marar
  • 1 ceapa rosie
  • 20-30 gr de nucsoara
  • 150 gr de varza rosie
  • 100 gr varza alba
  • 2 gogosari acri
  • 20 gr de mac

Dressing:

  • Juice de la o lamaie
  • Juice de la o portocala
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri de iaurt
  • 1 lingura de maioneza light
  • 1 lingurita mustar frantuzesc boabe
  • 1 plic Knorr Mediteranean

Design: Se poate decora cu alge marine sau fara 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de peste marinat Felicia:

Timp de preparare:
25 minute (complexitate redusa) 


Pestele se depieleaza(se curata de piele) si se taie in cubulete potrivite, se curata portocalele si se taie tot in cubulete potrivite se toaca varza (rosie/alba) foarte fin, se adauga nucsoara, se taie gogosarii in cubulete, iar mararul se toaca si se adauga in salata, ceapa se taie julien. Se poate aranja salata ca in imaginile alaturate. Compozitia se-n parte in doua parti, peste o jumatate de compozitie se pune varza rosie iar peste cealalta compozitie se adauga varza alba, pentru a nu combina culorile, ele vor aparea ca doua culori separate ca in imaginile alaturate.

Dressingul este format din: juice-ul stors de la o lamaie si o portocala, o lingurita mustar boabe frantuzesc, iaurt, maioneza, sare, piper, se adauga mararul si se adauga plicul de Knorr Mediteranean. Salata se va aranja ca in imaginile ataturare iar mac-ul va fi presarat de salata de varza alba.

Se poate decora cu un trandafir de rosie, fasii de ardei verde, sau cu alge marine, iar farfuria se poate desena cu diferite topping-uri.

TIPS-URI

1

Algere marine trebuies un pic inmuiate in apa, dupa care se tamponeaza pentru a ramane cat mai uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste marinat Felicia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Corinuta 1

07.11.2010, 19:13

cine-i Felicia?

nico15 1

07.11.2010, 19:59

Am cautat ca fiecare salata pe care o inventez sa o dedic cuiva dupa ce aflu, ce ingrediente ii plac, inventez reteta si o dedic respectivei persoane, asa ca marea majoritate a salatelor mele au nume, iar aceasta este pentru matusa mea Felicia, Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de avocado cu ou si ceapa rosie