Salata de piept de pui cu ciuperci si porumb

de MotanLaOale in Salate, 9 Noi 2011 | 79643 vizualizari

 

Este o salata foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mare (500g)
  • 400 g porumb
  • 1,3 cutie ciuperci conservate
  • 400 g castraveti murati
  • 100 g gogosari murati
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • Maioneza:
  • 2 galbenusuri crude
  • 2 lingurite mustar
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 400 ml ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de piept de pui cu ciuperci si porumb:

Pieptul de pui se curata, se spala, se pune la fiert in apa cu sare si cand este gata se lasa putin la racit si se taie cuburi mici de 1/1 cm.

Porumbul se fierbe in apa, se scurge si se lasa la racit.

Ciupercile se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc ciupercile pana raman fara zeama.

Se pune sare si piper si se adauga si pieptul taiat cubulete, se mai caleste putin, se ia de pe foc si se lasa la recit.

Castravetii si gogosarii se toaca marunt si se scurg de zeama prin stoarcere.

Se face maioneza din 2 galbenusuri crude, 2 lingurite de mustar, sare, zeama de lamaie si 400 ml ulei (cu mixerul).

Se pun toate ingredientele intr-un castron si se potriveste de sare si piper.

Se adauga maioneza, se amesteca bine si este gata.

Se poate orna ca si salata de boeuf dar la noi nu a fost cazul ca s-a mancat imediat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de piept de pui cu ciuperci si porumb" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de varza cu maioneza