Salata de piept de pui cu ciuperci si porumb

de MotanLaOale in Salate, 9 Noi 2011 | 51831 vizualizari

 

Este o salata foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mare (500g)
  • 400 g porumb
  • 1,3 cutie ciuperci conservate
  • 400 g castraveti murati
  • 100 g gogosari murati
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • Maioneza:
  • 2 galbenusuri crude
  • 2 lingurite mustar
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 400 ml ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de piept de pui cu ciuperci si porumb:

Pieptul de pui se curata, se spala, se pune la fiert in apa cu sare si cand este gata se lasa putin la racit si se taie cuburi mici de 1/1 cm.


Porumbul se fierbe in apa, se scurge si se lasa la racit.


Ciupercile se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.


Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc ciupercile pana raman fara zeama.


Se pune sare si piper si se adauga si pieptul taiat cubulete, se mai caleste putin, se ia de pe foc si se lasa la recit.


Castravetii si gogosarii se toaca marunt si se scurg de zeama prin stoarcere.


Se face maioneza din 2 galbenusuri crude, 2 lingurite de mustar, sare, zeama de lamaie si 400 ml ulei (cu mixerul).


Se pun toate ingredientele intr-un castron si se potriveste de sare si piper.


Se adauga maioneza, se amesteca bine si este gata.


Se poate orna ca si salata de boeuf dar la noi nu a fost cazul ca s-a mancat imediat.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de piept de pui cu ciuperci si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

MotanLaOale 1

19.12.2013, 16:09

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 19:56

MotanLaOale 1

20.12.2013, 01:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu maioneza