Salata de post

de abetina in Mancaruri de post, 31 Mar 2017 | 4151 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 3-4 vinete coapte
  • 5-6 ardei grasi copti
  • 3 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei iute verde
  • sare dupa gust
  • cateva masline
  • 10 gr piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de post:

Eu am folosit vinete si ardei grasi copti, de la congelator, din anul trecut, asa mi se pare ca fac economie si cand doresc sa prepar ceva, am in casa si nu  trebuie sa alerg pe la magazine, mai ales ca, in aceasta perioada a anului, legumele proaspete sunt un pic mai scumpe.
Curatam doua cepe si capatana de usturoi, le tocam marunt si le punem la rumenit, cand sunt aurii, inchidem focul si adaugam vinetele si ardeii copti peste prajeala si lasam sa se raceasca, apoi le mixam foarte bine.Tocam ardeiul gras rosu si ardeiul iute si ii adaugam peste pasta mixata, amestecam cu o lingura, adaugand sare dupa gust, un pic de piper macinat si o ceapa tocata marunt. Punem salata intr-un vas si ornam cu felii de ardei si masline.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Orez copt