Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante

de Valclaudia in Salate, 5 Apr 2017 | 682 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru pieptul de pui la cuptor:

  • 500 gr muschi din piept de pui
  • sare dupa gust
  • fulgi de chili dupa gust
  • 1 lingurita ulei de porumb
  • 50 gr fulgi nuca de cocos
  • un praf de boia dulce

Pentru crutoanele picante:

  • 8 felii paine toast de secara
  • cca. 20 ml ulei de porumb
  • sare si piper alb dupa gust
  • cimbru uscat dupa gust

Salata:

  • rucola
  • baby spanac
  • salata iceberg
  • rosie
  • ulei de porumb
  • otet aromatizat cu capsuni
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante:

Preincalzim cuptorul la 175 grade C.


Pieptul de pui se asaza pe o farfurie si se asezoneaza dupa gust, cu sare si fulgi de chili, picuram cativa stropi ulei de porumb peste carne.


Tapetam o tava cu hartie de copt.


Trecem pieptul de pui condimentat, prin fulgi de nuca de cocos, apoi il asezam in tava. Presaram putina boia dulce pentru culoare si gust.


Dam la cuptor pentru25 minute.


Intre timp, taiem feliile de paine toast cubulete mici, pe care, de asemenea, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Stropim painea cu putin ulei de porumb, presaram dupa gust sare, piper si cimbru, apoi dam tava la cuptor, pana devin crutoanele aurii.


Pentru salata, asezam in bol frunze proaspete si spalate de rucola, baby spanac, salata iceberg taiata fasii.


Deasupra lor, punem bucati din pieptul de pui preparat la cuptor, crutoane, feliute de rosie, adaugam dupa gust sare, ulei si otet si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui in crusta de cocos si crutoane picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

oanapl 1

05.04.2017, 19:15

Ce bunatate!

madi_marin 1

05.04.2017, 20:32

ce bine arata!

Rahela Velicu 1

06.04.2017, 09:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de orez cu legume si creveti