Salata de sfecla cu radacina de telina la borcan

de Catalina L in Salate, 4 Dec 2020 | 622 vizualizari

 

Am inlocuit hreanul cu radacina de telina.  O idee minunata, telina ca si sfecla este o radacina buna pentru sanatate. Iata deci o salata plina de vitamine si usoara.   https://www.blogulluicatalina.com/2020/11/salata-de-sfecla-cu-radacina-de-telina.html

 

INGREDIENTE

  • 350 gr de sfecla fiarta si curatata
  • 250 gr de radacina de telina
  • 1 lingura sare
  • 80 ml de otet alb bio
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla cu radacina de telina la borcan:

Fierbeti sfecla in apa cu sare sau coaceti-o la cuptor intr-o folie de aluminiu. Sfecla fiarta si racita bine se dă pe răzătoarea cu găuri mari. Se curata si se rade si telina pe răzătoarea cea mare. Se amestecă cu sfecla impreuna cu sarea si un pic de piper.

Apoi se toarnă oţetul şi se amestecă bine. Se lasa sa marineze 15 minute. Se pune salata în borcane, se apasa bine sa iasa lichidul la suprafata. O garnitura minunata la un gratar (carne, peste), la sarmale, la oua sau la o branza.

TIPS-URI

1

am obtinut 600 gr de salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla cu radacina de telina la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

06.12.2020, 18:37

gaby_gabytza 1

10.12.2020, 21:37

Rahela Velicu 1

28.12.2020, 15:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piept de pui umplut
  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton si iaurt grecesc