Salata de sfecla rosie cu branza Salakis

de Catalina L in Salate, 19 Iun 2015 | 1001 vizualizari

 

Fac foarte des....imi place sfecla si este f sanatoasa

Sfecla roşie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrându-se ştiinţific că luptă împotriva cancerului şi a altor afecţiuni.
Sfecla roşie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce şi bea sucul, fie o consumăm crudă sub formă de salată sau fiartă, fie în supă sau în piureuri, fie la cuptor.
O mulţime de preparate culinare pot căpăta culoare, savoare şi un plus de vitamine prin simpla adăugare a sfeclei roşii.

Citeste mai mult: adev.ro/nmduwb

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle rosii mici fierte -500-600 gr
  • 120 gr branza Salakis
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • sare, piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu branza Salakis:

Pregatim sosul vinaigrette : amestecam otetul, mustarul, sarea si piperul.


La urma adaugam uleiul si frecam bine pana se obtine o crema subtire.


Taiati sfecla si branza in cuburi.


Puneti-le intr-un castron si adaugati sosul vinaigrette.


Adaugati sare, piper , amestecati.


Dati la rece sau serviti imediat.


Inainte de a servi puneti verdeata proaspat tocata.


O puteti acompania cu o felie de sunca-jambon de Parma sau cu un ochi prajit.


Pofta Buna !!!!!!!!!!!!

 

TIPS-URI

1

sfecla o puteti fierbe inainte si lasa peste noapte la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu branza Salakis" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

19.06.2015, 21:26

Gicuta69 1

19.06.2015, 22:29

mirela0911 1

21.06.2015, 15:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salata de pui cu ciuperci