Salata de sfecla rosie cu branza Salakis

de Catalina L in Salate, 19 Iun 2015 | 1247 vizualizari

 

Fac foarte des....imi place sfecla si este f sanatoasa

Sfecla roşie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrându-se ştiinţific că luptă împotriva cancerului şi a altor afecţiuni.
Sfecla roşie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce şi bea sucul, fie o consumăm crudă sub formă de salată sau fiartă, fie în supă sau în piureuri, fie la cuptor.
O mulţime de preparate culinare pot căpăta culoare, savoare şi un plus de vitamine prin simpla adăugare a sfeclei roşii.

Citeste mai mult: adev.ro/nmduwb

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle rosii mici fierte -500-600 gr
  • 120 gr branza Salakis
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • sare, piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu branza Salakis:

Pregatim sosul vinaigrette : amestecam otetul, mustarul, sarea si piperul.


La urma adaugam uleiul si frecam bine pana se obtine o crema subtire.


Taiati sfecla si branza in cuburi.


Puneti-le intr-un castron si adaugati sosul vinaigrette.


Adaugati sare, piper , amestecati.


Dati la rece sau serviti imediat.


Inainte de a servi puneti verdeata proaspat tocata.


O puteti acompania cu o felie de sunca-jambon de Parma sau cu un ochi prajit.


Pofta Buna !!!!!!!!!!!!

 

TIPS-URI

1

sfecla o puteti fierbe inainte si lasa peste noapte la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu branza Salakis" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

19.06.2015, 21:26

Gicuta69 1

19.06.2015, 22:29

mirela0911 1

21.06.2015, 15:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Salata de ghebe cu usturoi