Salata de sfecla rosie cu sprot afumat si ton

de mihaelar63 in Salate, 4 Ian 2017 | 1391 vizualizari

 

 ,, Bunatati pentru colindatori ''
Anul acesta, din motive necunoscute, mie nu s-a facut prea frumoasa sfecla rosie in gradina. Cele cateva mici sfecle le-am pus la marinat. Din ultimele, am poftit la o salata cu peste afumat . Spre surpriza mea, a fost foarte apreciata de musafiri, chiar de catre cei mai ,, traditionalisti '' in gusturi.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr sfecla marinata in otet
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 conserva sprot afumat
  • 1 conserva ton in ulei
  • 1 lingura crema de hrean
  • 1 lingura capere
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 4 linguri maioneza
  • 2 oua fierte
  • sare

Decor: masline , ardei iute .

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu sprot afumat si ton:

Taiati sfecla si ceapa rosie cubulete.


Curatati ouale de coaja. Unul dintre ele se toaca marunt .


Deschideti conservele.


Puneti intr-un bol de portelan toate ingredientele si amestecati.


Gustati si, daca mai este nevoie, sarati sau acriti cu otet balsamic.


Atentie, conservele sunt sarate si s-ar putea sa nu mai fie nevoie de alta sare in preparat.


Decorati salata cu celalalt ou fiert, masline si ardei iute.


Dati salata la frigider. Este mai gustoasa servita rece.


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Atentie, conservele sunt sarate si s-ar putea sa nu mai fie nevoie de alta sare in preparat.

2

Daca nu aveti capere si otet balsamic, acriti cu lamaie.

3

Salata de sfecla cu ton si sprot afumat este gustoasa servita rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu sprot afumat si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

09.01.2017, 02:16

Diana , astept sa o prepari sa vad tu cum inovezi reteta mea

mihaelar63 1

09.01.2017, 02:17

Liliana , asa a fost

mihaelar63 1

09.01.2017, 02:17

Renatediana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tabouleh:Salata cu cuscus