Salata de sparanghel cu oua

de Corinuta in Salate, 4 Iun 2015 | 1417 vizualizari

 

Si gustoasa si sanatoasa, e super salatica asta! Zic sa profitam de sparanghel acum, cat este sezonul lui.

 

INGREDIENTE

  • 250 g sparanghel
  • 3 oua
  • 150 g creme fraiche(smantana cu 30% grasime)
  • 1 lingura mustar iute
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 3-4 frunze patrunjel verde
  • 1 legatura arpagic
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sparanghel cu oua:

Se pun la fiert ouale in apa cu sare, apoi se lasa sa se raceasca, dupa care se curata de coaja.


Se curata si se taie sparanghelul in bucati de 2-3 cm, se fierbe 3-5 minute, apoi se scoate in apa rece.


Galbensurile le amestecam cu mustarul, apoi adaugam smantana si condimentam cu sare si piper.


In sosul astfel obtinut, adaugam verdeata tocata, apoi sparanghelul, iar la sfarsit albusurile taiate cubulete. Amestecam usor dupa fiecare.


Gustam si daca mai trebuie condimentam, apoi servim.


E foarte buna cu paine prajita.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

05.06.2015, 08:34

imi place!

Panacris 1

05.06.2015, 16:44

P.S. Cum spuneam pe blog-ul tău și pe FB, bună idee de weekend

Corinuta 1

05.06.2015, 17:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata de ton cu boabe de proumb