Salata de vara cu branza Milkana si inele de calamar

de simona72 in Salate, 30 Iul 2013 | 1855 vizualizari

 

O cina rapida, delicioasa si sanatoasa...inelele de calamar sunt congelate, se prepara f usor, mie nu-mi lipsesc din congelator si le prepar mai ales atunci cand nu am mancare gatita si trebuie sa prepar ceva rapid...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr inele de calamar congelate(1/2 punga)
  • 3 rosii
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 1/2 pepene verde
  • 1/2 cutie branza Camembert de la Milkana
  • sare
  • zeama de limeta
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vara cu branza Milkana si inele de calamar:

Inelele de calamar se prajesc in ulei la foc iute, cate 1 minut pe o parte si pe alta, pana devin aurii.Se scot pe prosoape de hartie pt a absorbii surplusul de ulei. Pt salata: spalam legumele si le curatam, le taiem in cuburi, feliute, dupa preferinte, taiem cubulete si branza si amestecam toate ingredientele. Le asezonam dupa gust cu sare, zeama de limeta si ulei de masline. Lasam salata pt 10-15 minute la frigider sa se intrepatrunda toate aromele, apoi servim cu inelele de calamar si mai stropim cu putina zeama de limeta sau lamaie.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

inelele de calamar se pot praji si in cuptor, daca nu doriti prajite in ulei, eu am evitat caldura cuptorului pt ca si asa este canicula

2

salata o combinati dupa preferinte, gusturi si ce aveti prin frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vara cu branza Milkana si inele de calamar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

30.07.2013, 15:53

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:51

bun

babi5 1

19.08.2013, 15:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Salata de avocado cu crema de branza