Salata de vara cu maioneza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2014 | 9366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 porumb fiert
  • 1 ardei rosu
  • fasole verde fiarta (cca 250 gr.)
  • verdeata proaspata (telina si patrunjel)
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • maioneza de casa preparata din: 1 galbenus crud+1 galbenus fiert, 1 lingurita mustar,ulei (cca 250 ml) sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vara cu maioneza:

Preparam maioneza: mixam un galbenus crud+galbenusul de la un ou fiert cu 1 lingurita de mustar. Turnam in fir subtire uleiul, mixam la viteza mare. La final adaugam sare si piper dupa gust.

Fasolea verde se curata de capete si se taie/rupe bucatele de marimea dorita. Se fierbe la foc potrivit cca 15-20 minute, apoi o scurgem.

Ardeiul se spala, se taie fasii,apoi cubulete marunte.

Desprindem boabele unui porumb fiert, le adaugam peste maioneza,impreuna cu fasolea fiarta scursa de apa si ardeiul taiat cubulete.

La final adaugam verdeata proaspata,amestecam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vara cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi noi cu iaurt