Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este una din salatele mele preferate, si la facut si la mancat :)
Vinetele le-am pus la prajit pe gratar (cate trei, ca doar asa au incaput ).
Galbenusul l-am amestecat cu lingurita de mustar si punand ulei cate putin am facut maioneza. Am pus-o in frigider.
Ceapa am tocat-o marunt , am pus-o intr-o cratita si am calit-o .
Cand s-au prajit vinetele , le-am lasat la racit , apoi le-am curatat si le-am lasat pe un tocator putin ridicat intr-o parte , ca sa se scurga zeama. Apoi am tocat-o marunt.
Am amestecat vinetele cu ceapa calita , am pus sare dupa gust si am adaugat maioneza.
Mie imi place mult unsa pe felia de paine , si deasupra cu rondele de rosii :)
1
Se pot folosi vinete deja coapte , congelate
2
Se poate pune ceapa verde
3
Se poate condimenta cu orice fel de condiment , dupa plac
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult