Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Daca folosesti vinete congelate, lasa-le la decongelat intr-o sita pentru a se scurge zeama.
Daca coci vinete proaspete, acestea se inteapa pe toata suprafata cu o furculita, altfel vor exploda in cuptor. Se aseaza in tava cuptorului pe care am pus hartie de copt. Se dau la cuptor Le puteti verifica daca sunt coapte apasandu-le cu furculita si daca sunt moi sunt gata. Se scot din cuptor si se lasa la rece. Puneti miezul vinetelor intr-o strecuratoare si lasati sa se scurga mai apasati cu lingura din cand in cand.
Taie si ceapa foarte marunt. Prepara maioneza dintr-un galbenus de ou, crud si unu fiert...Amesteca bine vinetele tocate cu ceapa si maioneza si completeaza cu sare daca mai este necsar. Servim salata pe pane prajit
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult