Salata de vita cu porumb, fara maioneza

de mihaelar63 in Salate, 16 Dec 2019 | 1084 vizualizari

 

Saptamana trecuta am fiert in oala sub presiune carne de vitel si legume pentru a prepara supa de galuste . Am pus legume suficiente ca sa fac si o salata de boeuf .Nu stiu ce s-a intamplat ca pana a doua zi zeama s-a acrit .Bine ca am mancat carne . Salata tot imi doream , asa ca am fiert cat de repede se poate carne de vitel si cartofi . Morcovul , am considerat ca fierbe mai greu si am renuntat la el . Am reinterpretat reteta cu ce am avut si mi-a iesit o bunatate .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne fiarta de vitel
  • 200 gr mazare verde -congelata
  • 200 gr porumb dulce din conserva
  • 2 cartofi mari fierti
  • 2 gogosari marinati
  • 2 linguri mustar frantuzesc
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vita cu porumb, fara maioneza:


  1. Carnea fiarta si cartofii se taie cuburi .

  2. Gogosarii se maruntesc,se taie patratele.

  3. Mazarea dezghetata se pune intr-un bol cu 50 ml apa la cuptorul cu microunde timp de 3 minute .

  4. Lasati mazarea sa se raceasca.

  5. Porumbul se scurge de lichid si se limpezeste cu apa rece intr-o strecuratoare .

  6. Intr-un bol incapator amestecati iaurtul uleiul cu mustar ,sare si piper.

  7. Puneti restul ingredientelor pregatite deasupra dressingului si amestecati .

  8. Gustati si sarati /piparati daca mai este nevoie .

  9. Puneti salat la rece ,pana la servire .


Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Mazarea dezghetata se pune intr-un bol cu 50 ml apa la cuptorul cu microunde timp de 3 minute .

2

Lasati mazarea sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vita cu porumb, fara maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

17.12.2019, 20:30

oanapl 1

21.12.2019, 21:19

mihaelar63 1

22.12.2019, 05:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

ieri la 19:31

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

ieri la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

pe 27.09 la 21:48

Desert Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

pe 27.09 la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf