Salata din apio, fenicul, mar si nuci

de monicamarton in Salate, 5 Sep 2015 | 1122 vizualizari

 

Apio este foate bună pentru menţinerea siluetei cât şi în curele de slăbire, ajută în caz de guturai şi bronşită deoarece conţine K, Fe, Mg, Ca, vitaminele C,E, K, anumite vitamine din grupul B, iar frunzele sunt foarte bogate în vitamina A.
Feniculul, plantă perenă, este un antiseptic, antispastic, calmant gastric, laxativ, tonic, antiparazitar, cu efect calmant, conferă o stare de mulţumire, eficient în stări de nervozitate, iritabilitate, efect afrodisiac. Acesta contine vitamine şi minerale: A, B1, B12, Ca, E, Fe, P, K.
Mărul este tonic muscular şi al sistemului nervos, antireumatismal, răcoritor, antiseptic intestinal, reîntinereşte ţesuturile.

 

INGREDIENTE

Ingrediente necesare pentru două porţii:

· două mere · 8 beţişoare de apio

· un fenicul · 50 grame de nucă tăiată

· 100 ml iaurt · jumătate de legătură de mărar

· un sfert de linguriţă de sare

· un sfert de linguriţă de piper roşu.

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata din apio, fenicul, mar si nuci:

Preparare:


Spălaţi fructele şi legumele şi le tăiaţi felii. Tocaţi mărunt mărarul.


Aşezaţi în boluri merele, apio, feniculul şi nuca măcinată, turnaţi iaurtul peste ele şi asezonaţi cu mărar, sare şi piper.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din apio, fenicul, mar si nuci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Gicuta69 1

07.09.2015, 15:46

Panacris 1

09.09.2015, 20:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu mar, telina, sfecla, morcov si lamaie