Salata din limba de porc

de nico15 in Porc, 25 Iun 2013 | 8278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 limba de porc
  • 5 castraveti murati
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 30 g de masline negre feliate
  • ½ de iaurt

Pentru maioneza:

  • 100 ml ulei
  • 1 galbenus
  • 1 linguri mustar iute
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata din limba de porc:

Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se taie in feliute subtiri. Castravetii murati ii curatam de coaja si ii taiem in cubulete de aceeasi marime, se lasa la scurs. Fierbem un ou tare, taiem ceapa brunoisse

Dupa ce oul a fiert se decojeste si se va taia cubulete se amesteca cu ceapa, castravetii si maslinele feliate.

Trecem la pregatirea maionezei din galbenusul de ou, ulei si mustar+ se va amesteca bine si se va adauga, sare, un praf de piper alb si zeama de lamaie. Pentru a nu fi un preparat greu in maioneza preparata de noi adaugam si iaurtul, amestecam bine si adaugam peste salata noastra(atentie la castraveti trebuie sa fie foarte bine scursi altfel salata datorita excesului de lichid va aparea dizgratioasa).

Saram, piperam  adaugam si un praf de boia, dupa preferinta: iute, dulce sau afumata. Decoram ca in imaginile alaturate si servim.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din limba de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc cu cartofi noi