Rulada din carne de porc cu omleta

de violeta30 in Porc, 7 Sep 2015 | 704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carne de porc (pulpa, spata)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 rosie
  • 100 gr de costita
  • o jumatate de ardei rosu
  • 2 oua
  • ulei
  • condimente
  • cartofi in functie de tava si preferinta
  • 1 rosie feliata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc cu omleta:

Se bate carnea ca pentru snitele, se sareaza si se condimenteaza.


Intre timp taiem ceapa cat mai fin, ardeiul cubulete, costita si rosia la fel.


Punem la calit ceapa in 2 linguri de ulei, apoi ardeiul si lasam pana se inmoaie, dupa care adaugam rosiile si costita. Lasam sa scada bine amestecul si rasturnam ouale batute cu sare.


Avem grija sa nu rupem omleta cand o intoarcem.


Rasturnam pe o farfurie intinsa si lasam putin la racit. Taiem omleta in doua si punem cate o jumatate pe fiecare bucata de carne. Rulam cat mai strans si prindem cu ace speciale.


Pregatim patul de cartofi si asezonam cu felii de rosie, ulei, condimente si sare.


Introducem la cuptor pana se rumeneste.


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

VanessaAli 1

07.09.2015, 23:25

Super buna!

deyutzky 1

09.09.2015, 00:12

o bunatate

MotanLaOale 1

09.09.2015, 08:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca