Salata fermecata

de alinaww in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2009 | 2813 vizualizari

 

Salata mea fermecata nu are un nume....am furat reteta de la mama unui coleg de facultate si m-am indragostit imediat de gustul ei...si, as manca intreg bolul imediat ce am terminat de facut....

Sper sa va placa si voua...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ananas in sirop
  • 1 cutie porumb fiert
  • 2 oua
  • 1-2 mere ( asta daca va place cu mai multe sau mai putine...)
  • 150 g cascaval
  • 150 g sunca
  • un fir de praz ( se poate si fara )
  • 4 linguri cu varf de maioneza
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata fermecata:

Cascavalul si sunca se taie cuburele.


Prazul se taie rondele si se opareste in apa in care punem o lingura de otet, ca sa ii dispara putin mirosul...


Merele se curata si se taie si ele cuburele.


Ananasul se scurge de sirop, si se taie cuburele.


Ouale se fierb tari, si apoi se taie...cum poti....


Porumbul se scurge de zeama lui.


Toate se toarna intr-un bol mare de salata.


Maiomeza se amesteca incet cu siropul de ananas, pana se face o maioneza subtire si dulceaga, buna la gust.


Se toarna maioneza peste celelate ingrediente in bolul de salata si se amesteca. Daca vis e pare ca e prea putine maioneza, se mai adauga, dar la fel, lungita cu sirop de ananas. Se adauga sare dupa gust.


Ideea salatei este sa fie dulceaga !


Se lasa de dimineata pana seara in frigider, ca sa prinda gust de la maioneza.


Se serveste ca atare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata fermecata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

klausenburger_adica Lacrima 1

28.07.2009, 01:21

fructe, legume si maioneza indulcita... wow! nu mi-o pot imagina ca gust...dar am s-o incerc

alinaww 1

28.07.2009, 09:21

Dragele mele, cum am spus...e super gustoasa ...!!!

Va urez pofta buna!

Adinacarla 1

16.10.2010, 18:04

interesanta combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza