Salata mexicana pe pat de salata verde

de mirela0911 in Salate, 13 Iun 2017 | 8304 vizualizari

 

O salata usoara, dar satioasa. Si i-am dat aceasta denumire pentru ca are si fasole, si porumb .... si de toate. Este tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 buc salata verde creata
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 conserva porumb dulce
  • 1 conserva mica ton maruntit
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1/2ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • masline negre
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper dupa gust
  • zeama de lamaie dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mexicana pe pat de salata verde:

Se spala salata si se pune sa se scurga, apoi se rupe in fasii.

Fasolea si porumbul se pun in strecuratoare sa se scurga de apa.

Ceapa se curata, se spala si se taie julien.

Rosiile se spala si se taie cubulete. La fel se taie si ardeiul gras rosu si verde.

Intr-un bol, se pun toate acestea si se amesteca bine. Tonul se pune sa se scurga de excesul de ulei, apoi se adauga peste legume, impreuna cu patrunjelul verde tocat. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, iar la final, se adauga zeama de lamaie, dupa gust. 

Pe o farfurie, se pune salata verde, iar deasupra se pune din salata mexicana. Se decoreaza cu patrunjel si masline negre.

Pofta buna!  

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice fel de ingediente care va plac. Se poate jongla dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mexicana pe pat de salata verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Винегред - salata ruseasca de legume