Salata mimosa

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2015 | 5250 vizualizari

 

O salata by Simona Callas, nu este facuta exact ca a ei, dar are o urma de culoare :)) http://cofetardeocazie.blogspot.ro/2015/04/salata-mimoza-mimosa-salad.html

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi potriviti
  • 1 cutie de ton in ulei
  • 1 morcov mic
  • 3 oua
  • frunze de ceapa verde
  • telemea de vaca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mimosa:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Cand sunt gata se curata de coaja cat sunt inca calzi, iar cand se raceasc se taie cat mai marunt sau varianta originala era sa ii dati pe razatoare.

Morcovul se curata de coaja si se taie la fel marunt sau se da pe razatoare.

Ouale le fierbem sa fie tari.

Telemeaua se da pe razatoarea mica.

Punem un strat de cartofi taiati cat mai marunt,scurgem tonul de ulei si il sfaramam cu o furculita, il adaugam peste cartofi, punem morcovul, telemeaua de vaca data pe razatoare.

Galbenusuriile se piseaza cu fruculita si se pune ca ultim strat.

Am decorat cu frunzele de ceapa verde tocate feliute.

TIPS-URI

1

se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mimosa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu dovlecei