Salata mixta cu pasta de susan- specifica tarilor arabe

de Mihaela11_jo in Salate, 14 Mai 2011 | 5170 vizualizari

 

Salata cu pasta de susan este foarte populara in tarile arabe si este nelipsita de la restaurantele de specialitate.

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii mari(tari)
  • 2 castraveti de marime medie
  • 1 ardei ( verde sau rosu)
  • 2 ridichi de marime medie
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri patrunjel taiat marunt
  • 2 linguri menta verde taiata marunt
  • 1/2 cana pasta de susan
  • sucul de la 2 lamai mari
  • 2-3 linguri de apa
  • sare dupa gust
  • piper proaspat macinat dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mixta cu pasta de susan- specifica tarilor arabe:

Se taie marunt toate vegetalele.
Intr-un bol se pune pasta de susan cu sarea si piperul si se adauga treptat sucul de lamaie.
La inceput pasta se ingroasa, dar pe masura ce se adauga sucul de lamaie devine spumoasa; daca ni se pare ca este prea consistent se mai pot adauga 2-3 linguri de apa.
Se adauga vegetalele taiate marunt, frunza de patrunjel si menta si se amesteca usor.
Se decoreaza dupa gust.
Se toarna putin ulei de masline pe salata.
Se serveste imediat.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mixta cu pasta de susan- specifica tarilor arabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata orientala imbunatatita