Salata mixta cu pasta de susan- specifica tarilor arabe

de Mihaela11_jo in Salate, 14 Mai 2011 | 3063 vizualizari

 

Salata cu pasta de susan este foarte populara in tarile arabe si este nelipsita de la restaurantele de specialitate.

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii mari(tari)
  • 2 castraveti de marime medie
  • 1 ardei ( verde sau rosu)
  • 2 ridichi de marime medie
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri patrunjel taiat marunt
  • 2 linguri menta verde taiata marunt
  • 1/2 cana pasta de susan
  • sucul de la 2 lamai mari
  • 2-3 linguri de apa
  • sare dupa gust
  • piper proaspat macinat dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mixta cu pasta de susan- specifica tarilor arabe:

Se taie marunt toate vegetalele.

Intr-un bol se pune pasta de susan cu sarea si piperul si se adauga treptat sucul de lamaie.

La inceput pasta se ingroasa, dar pe masura ce se adauga sucul de lamaie devine spumoasa; daca ni se pare ca este prea consistent se mai pot adauga 2-3 linguri de apa.

Se adauga vegetalele taiate marunt, frunza de patrunjel si menta si se amesteca usor.

Se decoreaza dupa gust.

Se toarna putin ulei de masline pe salata.

Se serveste imediat.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mixta cu pasta de susan- specifica tarilor arabe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Mihaela11_jo 1

17.05.2011, 09:22

Mamaieelena

gaby_gabytza 1

24.05.2011, 18:25

Mihaela11_jo 1

25.05.2011, 07:56

Gabytza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Al 7--lea cer