Salata Olga-Virginia

de nico15 in Salate, 7 Noi 2010 | 4737 vizualizari

 

Usoara si racoritoare

 

INGREDIENTE

  • ½ salata Italieneasca(de la Metro)
  • 5 frunze de salata normala
  • 2-3 ciuperci crude
  • 2-3 castraveti acri
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei portocaliu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 fruct de kaki
  • 100-150 gr de prosciuto
  • 50 gr de muguri de pin

Dressing:

  • ulei de masline si juice-ul de la o lamaie

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Olga-Virginia:

Salata se spala si se taie, ciupercile se curata se stropesc cu juice-ul de lamaie dupa care se taie in lamele foarte subtiri, se taie ceapa julien, ardeii in cubulete,castravetii acrii rondele si se aseaza peste salata. Feliile de prosciuto se frig pe grill(pe ambele parti) aproximativ 5-7 minute, dupa care se taie in bucati potrivite si se adauga in salata. Se adauga fructul de kaki, acesta este un fruct din Spania, foarte gustos si racoros are un gust deosebit si are culoarea portocalie. Aproape de sfarsit se pun in tigaie la prajit(fara ulei) mugurii de pin. Se sareaza si pipereaza si se adauga dressing-ul.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Olga-Virginia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete si dovlecei fara coacere