Salata "Panzanella"

de robert_b in Salate, 8 Iul 2015 | 2836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g. paine veche
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata "Panzanella":

Inmoi painea in apa si o lasam sa stea circa 10 minute, pana ce se inmoaie bine. Intr-un bol incapator punem: rosiile,castravetii,ceapa si legumele tocate, iar painea scursa si sfaramata. Adaugam si uleiul, sarea, piperul si zeama de lamaie. Adauga daca vrei si putin busuioc sau patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "Panzanella"" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu maioneza