Salata "Panzanella"

de robert_badica in Salate, 8 Iul 2015 | 1000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g. paine veche
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata "Panzanella":

Inmoi painea in apa si o lasam sa stea circa 10 minute, pana ce se inmoaie bine. Intr-un bol incapator punem: rosiile,castravetii,ceapa si legumele tocate, iar painea scursa si sfaramata. Adaugam si uleiul, sarea, piperul si zeama de lamaie. Adauga daca vrei si putin busuioc sau patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "Panzanella"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Retete cu Margareta Cismasiu 1

08.07.2015, 16:32

buna buna

Rocsi 1

08.07.2015, 21:49

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA