Salata rece de paste cu crenvusti,rosii si mar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2015 | 1125 vizualizari

 

O salata rapida,gustoasa si racoroasa

 

INGREDIENTE

  • paste(penne)
  • 1 rosie mare
  • 1 bucata mica castravete
  • 1 ceapa mica alba
  • 1/2 mar
  • 3-4 frunze de salata verde
  • 2 crenvusti mixti de pui cu curcan
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata rece de paste cu crenvusti,rosii si mar:

Punem intr-o cratita apa cu putina sare la fiert,cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele, se lasa timpul scris pe punga sau cutie, cand sunt gata se scurg de apa si se lasa la racit.


Spalam bine frunzele de salata, le taiem fasii, rosia o taiem feliute subtiri, la fel si ceapa si castravete si le punem intr-un castron.


Marul se curata de coaja si taiem bucatele mici.


Crenvustii se fierb cam 2-3 min, se lasa sa se raceasca si se taie felii.


Se amesteca toata ingredientele,punem condimentele,uleiul de masline si otetul balsamic si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata rece de paste cu crenvusti,rosii si mar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mirela0911 1

17.07.2015, 12:48

Buna salata!

Bya Ralu 1

17.07.2015, 15:41

roxana_simona 1

22.07.2015, 17:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de oua umplute