Salata rece de paste cu crenvusti,rosii si mar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2015 | 1395 vizualizari

 

O salata rapida,gustoasa si racoroasa

 

INGREDIENTE

  • paste(penne)
  • 1 rosie mare
  • 1 bucata mica castravete
  • 1 ceapa mica alba
  • 1/2 mar
  • 3-4 frunze de salata verde
  • 2 crenvusti mixti de pui cu curcan
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata rece de paste cu crenvusti,rosii si mar:

Punem intr-o cratita apa cu putina sare la fiert,cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele, se lasa timpul scris pe punga sau cutie, cand sunt gata se scurg de apa si se lasa la racit.


Spalam bine frunzele de salata, le taiem fasii, rosia o taiem feliute subtiri, la fel si ceapa si castravete si le punem intr-un castron.


Marul se curata de coaja si taiem bucatele mici.


Crenvustii se fierb cam 2-3 min, se lasa sa se raceasca si se taie felii.


Se amesteca toata ingredientele,punem condimentele,uleiul de masline si otetul balsamic si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata rece de paste cu crenvusti,rosii si mar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mirela0911 1

17.07.2015, 12:48

Buna salata!

Bya Ralu 1

17.07.2015, 15:41

roxana_simona 1

22.07.2015, 17:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco