Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat

de Rahela Velicu in Salate, 11 Dec 2018 | 4140 vizualizari

 

Salata cu sfecla rosie ce a devenit preferata noastra.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sprot afumat
  • 1 sfecla rosie
  • 2 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa mica
  • 150 g maioneza
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat:

Sfecla rosie o fierbem cu coaja pana cand intra usor furculita in ea. Separat fierbem cartofii si morcovii.

Dam pe razatoarea cu ochiuri mari cartofii, morcovii si sfecla. Punem pe un platou pieptul de pui taiat cuburi mici. Eu am refolosit pieptul de pui de la un pui la rotisor. Voi puteti fierbe pieptul de pui, apoi sa-l taiati cuburi. Urmeaza un strat de cartofi, apoi de morcovi, ceapa toacata marunt si apoi sfecla. Ungem cu maioneza dupa fiecare strat de legume. Deasupra punem pestele afumat si ornam dupa preferinta.

TIPS-URI

1

In general, eu folosesc doar maioneza cumparata la aceasta salata deoarece nu mi se pare atat de gretoasa ca cea de casa.

2

Salata se de 3-4 ore la rece sa se intrepatrunda gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata calda cu orez negru si ton