Salata Tabouleh

de Corinuta in Salate, 30 Apr 2013 | 6868 vizualizari

 

E o salata plina de vitamine, va marturisesc ca am avut ceva rezerve pana am gustat prima data.....de atunci caut cu disperare menta proaspata pentru ca e unul din ingredientele care face magie cu aceasta salata. Va recomand sa o incercati, pentru mine a devenit una din salatele preferate :)

 

INGREDIENTE

  • 75 g grau bulgur
  • o ceasca patrunjel verde tocat
  • 3 linguri menta tocata
  • 4 fire de ceapa verde tocata
  • 2-3 rosii mari sau 6-8 rosii cherry taiate felii
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • sare, piper macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Tabouleh:

Graul bulgur se pune la inmuiat in apa rece pentru o ora.

Se scurge bine de apa graul - eu il storc intre maini sa nu ramana apos.

Se amesteca graul cu restul ingredientelor tocate, cu uleiul si zeama de lamaie. 

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

eu piper nu pun deloc, ceapa verde ii da destula iuteala

2

mai puteti adauga la salatica, castraveti proaspeti si usturoi verde

3

daca nu gasiti bulgur puteti face si cu couscous, e la fel de buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Criss 1

01.05.2013, 08:24

Faina salata.

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 08:30

Panacris 1

02.04.2015, 08:04

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Tabbouleh - Salata de patrunjel (reteta video)