Pieptul de pui il taiem in fasii cam de 1 cm, si il punem pe gratar( poate fi si fiert, fiecare cum doreste).
Legumele le spalam si le curatam, le tocam si le punem intr-un bol.
Dupa ce pieptul de pui este gata il adaugam peste legume, punem uleiul de masline, zeama de lamaie si crutoanele, potrivim cu sare si piper, amestecam totul si salata este gata.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro