Salata Vieneza cu crema de branza

de deliciousflavours in Salate, 26 Iun 2012 | 2829 vizualizari

 

Trebuie sa incercati neaparat aceasta salata...este atat de usoara si aromata datorita arpagicului, pe care sincer acuma l-am incercat pentru prima data. Este o gustare perfecta pentru micul dejun, cina sau chiar si la diverse evenimente.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr crema de branza (Exquisa/Philadelphia)
  • 150 gr smantana (preferabil mai grasa)
  • 1 lingurita mica mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 150 gr cascaval gras
  • 4-5 ridichi mai mari
  • 2 castraveti murati
  • 10-15 fire arpagic verde
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • marar
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Vieneza cu crema de branza:

Crema de branza, smantana si mustarul amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Adaugam treptat uleiul de masline si continuam sa amestecam pana la omogenizare. Ridichile si cascavalul le dam prin razatoarea mare, ridichile rase este bine sa le stoarcem de zeama pe care o lasa, altfel se va subtia salata. Castravetii ii taiem cubulete mici, tocam mararul si arpagicul verde. Adaugam totul la crema de branza impreuna cu zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.


Dam la frigider si servim rece alaturi de paine prajita.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Vieneza cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

Sim0na 1

26.06.2012, 20:38

Frumoasa si gustoasa!

iri_iri 1

27.06.2012, 05:39

deliciousflavours 1

27.06.2012, 10:05

va multumesc fetelor, o zi faina sa aveti!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Salata de broccoli