Salata Vieneza cu crema de branza

de deliciousflavours in Salate, 26 Iun 2012 | 4868 vizualizari

 

Trebuie sa incercati neaparat aceasta salata...este atat de usoara si aromata datorita arpagicului, pe care sincer acuma l-am incercat pentru prima data. Este o gustare perfecta pentru micul dejun, cina sau chiar si la diverse evenimente.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr crema de branza (Exquisa/Philadelphia)
  • 150 gr smantana (preferabil mai grasa)
  • 1 lingurita mica mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 150 gr cascaval gras
  • 4-5 ridichi mai mari
  • 2 castraveti murati
  • 10-15 fire arpagic verde
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • marar
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Vieneza cu crema de branza:

Crema de branza, smantana si mustarul amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Adaugam treptat uleiul de masline si continuam sa amestecam pana la omogenizare. Ridichile si cascavalul le dam prin razatoarea mare, ridichile rase este bine sa le stoarcem de zeama pe care o lasa, altfel se va subtia salata. Castravetii ii taiem cubulete mici, tocam mararul si arpagicul verde. Adaugam totul la crema de branza impreuna cu zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Dam la frigider si servim rece alaturi de paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Vieneza cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (50)

Sim0na 1

26.06.2012, 20:38

Frumoasa si gustoasa!

iry-gabriela 1

27.06.2012, 05:39

deliciousflavours 1

27.06.2012, 10:05

va multumesc fetelor, o zi faina sa aveti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu smantana si usturoi