e o salata care o facea mama cand eram mici...e plina de vitamine...; citind aici comentariile fetelor mi-am adus aminte de acesta si am zis sa o impart cu voi.
Sfecla, morcovul si carofi ise pun la fiert in coaja. Castavetii se taie cubulete ca pentru salata beof si se lasa la scurs. Cand s-au racit legumele se curata si se taie cubulete mici, la fel se precedeaza si cu ceapa. Se amesteca legumele cu mazarea , ceapa si castarvetii se adauga sare si pier iar la urma uleiul.
E o salata usoara deoarece nu are maioneza.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro