Salau copt cu malai si cartofi

de mihaelar63 in Salau, 3 Dec 2013 | 6264 vizualizari

 

Imi place salaul, are carnea ferma si niciodata gras .

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg salau portionat
  • 1/2 lingurita pasta ardei iute [ eros pista]
  • 1/2 lingurita praf ghimbir
  • 1 lingura zeama lamaie
  • boia rosie de ardei
  • sare
  • faina malai
  • 2 linguri ulei
  • ptr. cartofi :
  • 1,5 kg cartofi
  • 1 lingurita praf turmeric
  • 4 catei usturoi tocati
  • 4 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau copt cu malai si cartofi:

Salaul se amesteca cu sare , ghimbir , boia, pasta de ardei si zeama lamaie .


Se da pestele prin faina de malai , se scutura de surplus .


Puneti salaul la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt , stropiti cu ulei .


Coaceti pana devine rumen [aprox 20 min] . Intoarceti de pe o parte pe alta .


Cand ati incalzit cuptorul pentru peste , cartofii trebuie deja pregatiti .


Cartofii curatati,taiati si spalati se amesteca cu ulei . turmeric , sare si usturoi .


La servire presarati patrunjel pe cartofi .


Serviti salaul cald cu cartofi si un pahar de vin alb rece

 

TIPS-URI

1

Optati pentru peste proaspat pescuit din apa curgatoare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau copt cu malai si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Aurelia 07_07 1

14.12.2013, 16:56

babi5 1

15.12.2013, 13:49

Ksenya 1

25.09.2016, 12:19

Bun salaul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salau pe pat de legume