Salau crocant a la Buddy Valastro

de mihaelar63 in Salau, 21 Noi 2011 | 7019 vizualizari

 

Reteta este inspirata de la charismaticul Buddy Valastro supranumit si ,, regele cofetarilor''. Acesta prezinta intr-o emisiune T.v. retete Italienesti inedite servite in familia sa .

 

INGREDIENTE

  • Salau
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • Pasta Kapia
  • Usturoi granule
  • Parmezan razuit
  • Frunze de patrunjel
  • Ulei pentru prajit
  • Faina alba
  • Oua
  • Lamaie
  • Limeta
  • Masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau crocant a la Buddy Valastro:


  1. Salaul se curata , se spala si se portioneaza.

  2. Se amesteca pesmetul , sare, piper , usturoi , pasta ardei , patrunjel tocat , putin parmezan razuit si cateva linguri de ulei , pana cand compozitia arata ca un nisip umed .

  3. Pestele se tavaleste prin faine , oua batute , si pesmetul aromatizat.

  4. Prajiti in ulei incins.

  5. Serviti cald cu lamai , limeta si masline .

 

TIPS-URI

1

In varianta de post inlocuiti ouale cu mustar diluat cu putina apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau crocant a la Buddy Valastro" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

DIANA B 1

21.11.2011, 12:09

Buna reteta ptr un cofetar
Mi-ar placea si mie , ca tot e ora mesei , ce zici ? fac io mamaliga si mujdeiul

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 12:56

ce bine arata

mihaelar63 1

22.11.2011, 15:32

Multumesc ptr , aprecieri
Am observat ca acest pesmet aromatizat il foloseste pentru tot felul carne , legume , pane
Da imi place grozav pestele
Diana pentru mamaliguta si mujdei am facut aseara merlucius in sos picant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salau de Nil pane