Salau crocant a la Buddy Valastro

de mihaelar63 in Salau, 21 Noi 2011 | 9662 vizualizari

 

Reteta este inspirata de la charismaticul Buddy Valastro supranumit si ,, regele cofetarilor''. Acesta prezinta intr-o emisiune T.v. retete Italienesti inedite servite in familia sa .

 

INGREDIENTE

  • Salau
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • Pasta Kapia
  • Usturoi granule
  • Parmezan razuit
  • Frunze de patrunjel
  • Ulei pentru prajit
  • Faina alba
  • Oua
  • Lamaie
  • Limeta
  • Masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau crocant a la Buddy Valastro:

  1.  Salaul se curata , se spala si se portioneaza.
  2. Se  amesteca pesmetul , sare, piper , usturoi , pasta ardei , patrunjel tocat , putin parmezan razuit  si cateva linguri de ulei , pana cand compozitia arata ca un nisip umed .
  3. Pestele se tavaleste prin faine , oua batute , si pesmetul aromatizat.
  4. Prajiti in ulei incins.
  5. Serviti cald cu lamai , limeta si masline .

TIPS-URI

1

In varianta de post inlocuiti ouale cu mustar diluat cu putina apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau crocant a la Buddy Valastro" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

DIANA B 1

21.11.2011, 12:09

Buna reteta ptr un cofetar
Mi-ar placea si mie , ca tot e ora mesei , ce zici ? fac io mamaliga si mujdeiul

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 12:56

ce bine arata

mihaelar63 1

22.11.2011, 15:32

Multumesc ptr , aprecieri
Am observat ca acest pesmet aromatizat il foloseste pentru tot felul carne , legume , pane
Da imi place grozav pestele
Diana pentru mamaliguta si mujdei am facut aseara merlucius in sos picant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

7477 puncte

katty

6942 puncte

Constelatialeu

4888 puncte

Rocsi

4850 puncte

Anett

4283 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Salau ca-n Ardeal