Salau cu cartofi noi la cuptor

de mihaelar63 in Salau, 27 Apr 2020 | 3941 vizualizari

 

  Nu am mai preparat de multisor peste de apa dulce . Chiar imi era dor . Salaul de pe mures este foarte gustos si... aproape , usor de aprovizionat .

 

INGREDIENTE

  • 1kg bucati salau
  • 1 kg cartofi noi
  • 100 l ulei masline
  • 50 gr unt
  • 2 lamai
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita boia dulce de ardei
  • 2 fire usturoi verde
  • Rosii la servit
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu cartofi noi la cuptor:

  1. Feliile de salau se tin timp de o ora sarate [ ca sa-si traga sare suficienta ]
  2. Cartofii noi se curata , se spala si se feliaza rondele .
  3. Amestecati cartofii cu patrunjel verde , usturoi verde , sare si ulei de masline .
  4. Puneti cartofii intr-un strat in tava non-aderenta .
  5. Feliile de salau se condimenteaza cu coaja rasa de lamie ,usturoi granulat, piper , sare si boia .
  6. Ungeti pestele cu putin ulei de masline.
  7. Se aseaza salaul peste cartofi.Pe fiecare felie de peste se aseaza o bucatica subtire de unt .
  8. Dati tava 30 minute la cuptor ,la temperatura de 200 grade Celsius.
  9. La servire decorati cu usturoi verde si patrunjel verde tocat .
  10. Alaturat puneti rosii la servire .
  11.   Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de salau la cuptor, servit cu cartofi si legume chinezesti