Salau cu legume

de mihaelar63 in Salau, 9 Apr 2016 | 1639 vizualizari

 

 Mancam peste mereu. Este  cel mai gustos cat timp inca este proaspat, necongelat. Cum garniturile gen paste, orez, cartofi, le-am cam exclus din meniu incerc sa asociez prepararea cu mai multe legume

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rondele salau
  • 1 lingurita pudra de cimbrisor
  • 1 dovlecel verde - zucchini
  • 1 ardei iute verde
  • 2 morcovi
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri pasta kapia cu telina http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-kapia-cu-telina-65780.html
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lamaie zeama
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu legume:


  1. Curatati si spalati legumele.

  2. Taiati jumatati de rondele dovlecelul.

  3. Taiati rondele morcovul, ceapa si usturoiul.

  4. Spalati pestele si-l asezati intr-o forma din ceramica ce se pote introduce la cuptor .

  5. Se sareaza pestele si se stropeste cu zeama de lamaie .

  6. Pe deasupra se distribuie legumele. Sarati usor .

  7. Se pune si pasta de Kapia, uleiul de masline si se toarna un pahar de apa .

  8. Pudrati cu praf de cimbrisor si infoliati vasul cu folie de aluminiu .

  9. Se da la cuptor timp de 40 minute.

  10. Scoteti folia si lasati sa se gratineze frumos preparatul .

  11. La servire inviorati cu putina verdeata.

  12. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Cimbrisorul se poate inlocui cu cimbru .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

roxana_simona 1

23.04.2016, 15:56

bun

Sim0na 1

23.04.2016, 17:44

diaconta 1

24.04.2016, 22:22

Hai ca ti-am dat si like dar tot nu-mi da 00 )))))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor