Salau in sos de rosii cu masline, la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Ina in Multicooking, 1 Mai 2019 | 362 vizualizari

 

Vinovata este Laura si reteta ei de macrou in sos de rosii cu masline. 
Va spun cu toata sinceritatea ca este o mancarica delicioasa gatita in timp record! :X 

 

INGREDIENTE

  • 1 salau de cca 1,5 kg.
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 300 g rosii cherry ( eu am avut congelate )
  • 150 g masline fara samburi
  • 200 ml bulion de casa
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau in sos de rosii cu masline, la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Pestele se curata de solzi si mate si se portioneaza rondele (coada si capul le pastram pentru ciorba).


Spalam ceapa si o tocam marunt. Daca folosim rosii proaspete le vom spara si pe acestea; eu am avut congelate si le-am folosit direct in mancare, fara a le decongela in prealabil.


In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune turnam 3-4 linguri cu ulei si punem ceapa tocata.


Conectam la curent Crock-Pot-ul, apasam tasta Brown/Saute fixand timpul la 10 minute si apasam tasta START.


Cand ceapa incepe sa se caleasca, adaugam rosiile cherry, maslinele si rondelele de peste. Intoarcem pestele pe ambele parti si cand incepe sa se rumeneasca. adaugam in vas bulionul, apa si condimentam usor cu sare si piper.


Punem capacul si-l fixam pe pozitia inchis verificand ca si supapa de abur sa fie inchisa. Apasam tasta Meat/Stew , setam presiunea pe Low iar timpul pe 10 minute si pornim aparatul apasand butonul START.


Cand timpul de gatire s-a terminat deconectam aparatul de la retea si eliberam aburii prin ridicarea cu grija a supapei . Cand presiunile s-au egalizat ridicam capacul si decoram pestele gatit cu patrunjel verde.


Consistenta pestelui si a sosului sunt perfecte iar gustul delicios.

 

TIPS-URI

1

Daca bulionul este suficient de lichid, apa adaugata poate fi in cantitate mai mica. Va veti da seama in momentul gatirii de cantitatea de apa necesara.

2

Se poate folosi orice tip de peste, dar e de preferat sa aiba mai putine oase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau in sos de rosii cu masline, la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

03.05.2019, 21:09

mihaelar63 1

06.05.2019, 20:04

Bunatate !!!!

dantes 1

08.05.2019, 10:34

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu peste, legume si piure