Salau la cuptor

de kitchenflavors in Peste, 12 Dec 2010 | 9681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 salai,
  • ulei de masline,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • 1 ceasca de vin alb sec,
  • 1 cesca sos de rosii,
  • 1 mana de rosii cherry,
  • patrunjel proaspat,
  • sare,
  •  piper proaspat macinat,
  • 1 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau la cuptor:

Curatam salaii, crestam fiecare peste pe o parte, iar in crestaturi bagam felii de lamaie. Saram, piperam si ii punem intr-un vas termorezistent, dupa care ii stropim cu ulei de masline. Curatam usturoiul il tocam marunt si il presaram peste pesti, dupa care ii dam la cuptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute ii scoatem si adaugam peste rosiile cherry taiate in doua. Ii bagam din nou la cuptor, iar cand s-au rumenit rosiile turnam peste ei o ceasca de vin si una de sos de rosii. II dam din nou la cuptor pentru 15-20 de minute. Cand sunt gata presaram peste patrunjel proaspat tocat. Facem si-o mamaliguta si un mujdei de usturoi cu smantana si mult patrunjel.

Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Cris2711 1

19.12.2010, 18:34

prezentat extraordinar si cu siguranta perfect la gust

raluxas 1

02.01.2011, 14:19

voi incerca si eu cat de curand...nu pregateam asa, dar ma tenteaza foarte mult!

cpopescu 1

01.07.2011, 14:22

arata demential.
good work
ma apuc de treaba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de salau pane