Salau si stiuca la cuptor

de mihaelar63 in Peste, 1 Iun 2020 | 2124 vizualizari

 

 Mereu primesc cereri de peste prajit. Eu : nu si nu . Mai bine si mai sanatos la cuptor !!! De data aceasta am gasit reteta perfecta sa multumeasca pe toata lumea 
Am avut patru fileuri frumoase de salau, dar prea putine pentru pofta noastra de peste. La acestea am folosit faina alba. La rondelele de stiuca am folosit faina de malai.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fileuri salau
  • 500 gr rondele stiuca
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingura pasta ardei iute de casa[ Eros Pista ]
  • 1 lingura rasa usturoi uscat granulat
  • 1 lamaie -zeama
  • faina alba
  • faina malai
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau si stiuca la cuptor:

  1. Bucatile de peste spalate si zvantate se amesteca cu zeama de la o lamaie, sare, usturoi granulat, pasta de ardei si ulei.
  2. Lasati sa se marineze la rece pestele timp de o jumatate de ora .
  3. Pregatiti tava tapetata cu hartie de copt .
  4. Salaul se tavaleste prin faina alba . Stiuca se tavaleste prin faina de malai .
  5. Se aseaza bucatile de peste in tava .
  6. Pentru ca mi-a mai ramas putin  ulei aromat de la marinare , l-am distruibuit  peste fileurile de salau .
  7. Se da tava la cuptor timp de 20 minute la 205 grade celsius  coacere 3D .
  8. In ultimele 5 minute se creste temperatura la 280 grade pentru o gratinare frumoasa .
  9. Serviti pestele copt alaturi de legume , mujdei sau salata preferata .
  10. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Serviti pestele copt alaturi de legume, mujdei sau salata preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau si stiuca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou picant cu cartofi şi cremă de usturoi