Saleuri cu cascaval afumat

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 6170 vizualizari

 

rapide dar taaaaare bune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 pachet rondele de cascaval afumat
  • 1 ou
  • susan
  • mac
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval afumat:

Aluatul foietaj trebuie sa fie dezghetat la temeratura camerei; se intinde /desface pe masa de lucru si se decupeaza cu forma rotunda pentru biscuiti.

Asezam cate o felie de cascaval pe fiecare rotita de foietaj, ungem cu ou batut, presaram deasupa susan si mac iar la final mai aruncam o ploaie de sare,dupa preferinta.

Le introducem in cuptorul incins in prealabil si le coacem la foc potrivit, pana cand capata culoare aurie (cca.20min)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt