Sandvich-uri

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 2883 vizualizari

 

Un platou cu mai multe tipuri de sandwish-uri, la alegere

 

INGREDIENTE

  •  Paine
  •  unt
  •  pateu de ficat
  •  oua
  •  castraveti acri
  •  gogosari acri
  •  rodii
  •  salata
  •  mustar
  • masline
  • prosciutto
  • varza rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvich-uri:

1-2. Paine feliata patrata, unsa cu pateu de ficat frecat cu unt, aranjata felia cu varza rosie, masline, albus de ou, diferite aranjamente.


3.Paine feliata patrata, unsa cu unt in strat subtire; se fierbe un ou tare aproximativ 8-10 minute dupa care se introduce in apa rece si se va curata, se taie rondele si se vor aranja 3 rondele pe felia de paine, se decoreaza rondelele cu castravete sau gogosar acru iar in lateralele feliei se face un gratar din gogosari taiati bari subtiri ca in imagine.


4.Tartine mici forma rotunde, se taie feliuta cu o forma rotunda mica, stea, clopotel, deci tartinele: se taie dintr-o felie de paine, se unge cu unt in strat subtire si se poate decora astfel:



  • Ø Se unge in strat subtire de pateu de ficat, se taie fasii subtiri de gogosari acri si albus de ou, se pune in varf un mot din maslina

  • Ø Se unge forma stea intr-un strat subtire cu pateu, se pune un sfert de lingurita de mustar cu boabe in mijloc de jur imprejur 2 bobite de rodie si in varf o feliute subtire de castravete

  • Ø Se unge o tartina intr-un start subtire de unt, se ia o feliuta de prosciutto, taiata foarte fin si se face un rulou, de jur imprejurul ruloului se pun jumatati de feliute de castravete acru

  • Ø Se unge tartina taiata in forma de clopotel intr-un start foarte subtire de mustar boabe, peste care se adauga o rondea de ou fiert care se va decora cu cubulete de castraveti si gogosari acri.

  • Ø Tartina sub forma de corabioara se unge in start subtire si deasemeni se face un rulou din prosciutto taiat foarte fin, se decoreaza cu gogosari acri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvich-uri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

01.02.2011, 10:52

elena1988 1

01.02.2011, 11:06

LUK 1

01.02.2011, 20:58

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu carne tocata (by miha)