Sandvici de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 1 Mar 2010 | 8144 vizualizari

 

ceva foarte bun si usor de impachetat pentru serviciu si foarte gustos(pentru cei care tin post)

 

INGREDIENTE

  • chifle facute in casa din aluat de paine sau chifle din magazin
  • salata verde proaspata
  • rosii
  • ridiche alba ,neagra sau rosie de care aveti
  • piftea din cartofi
  • putina margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici de post:

Eu pregatesc asa nu e mare lucru.Se fac piftele din cartofi(eu am facut cu garbanzos si cartofi,am reteta postata) le fac stil placintute mai mici de marimea unei cani(le formez in mana cu mana uda) si le prajesc in ulei.

Se taie chiflele in doua se ung cu putina margarina vegetala(nu toate sant de post) apopi se pune salata verde ,apoi feli de ridichi taiate foarte fin apoi o piftea,apoi feliuta de rosie din nou ridichi iar salalat verde si din nou chifla.Se poate servi cu keciap sau mustar.

Este un sendvici delicios pt zilele de post(pt pachetu de la serviciu)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mamidesara 1

02.03.2010, 11:15

minunat!

nadina73 1

02.03.2010, 11:26

da se poate si cu usturoi si ce iti place nu e o regula anume ,numai cu usturoi ..........la serviciu poate mai putin fiindca se simte foarte tare,.......iar legat de peste e super facut cu peste si cu ceapa am sa postez zilele cestea si o pasta super buna cu peste din conserva

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:31

buna idee

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
aperitiv cu tofu - post