Sandvici de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 1 Mar 2010 | 8081 vizualizari

 

ceva foarte bun si usor de impachetat pentru serviciu si foarte gustos(pentru cei care tin post)

 

INGREDIENTE

  • chifle facute in casa din aluat de paine sau chifle din magazin
  • salata verde proaspata
  • rosii
  • ridiche alba ,neagra sau rosie de care aveti
  • piftea din cartofi
  • putina margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici de post:

Eu pregatesc asa nu e mare lucru.Se fac piftele din cartofi(eu am facut cu garbanzos si cartofi,am reteta postata) le fac stil placintute mai mici de marimea unei cani(le formez in mana cu mana uda) si le prajesc in ulei.

Se taie chiflele in doua se ung cu putina margarina vegetala(nu toate sant de post) apopi se pune salata verde ,apoi feli de ridichi taiate foarte fin apoi o piftea,apoi feliuta de rosie din nou ridichi iar salalat verde si din nou chifla.Se poate servi cu keciap sau mustar.

Este un sendvici delicios pt zilele de post(pt pachetu de la serviciu)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mamidesara 1

02.03.2010, 11:15

minunat!

nadina73 1

02.03.2010, 11:26

da se poate si cu usturoi si ce iti place nu e o regula anume ,numai cu usturoi ..........la serviciu poate mai putin fiindca se simte foarte tare,.......iar legat de peste e super facut cu peste si cu ceapa am sa postez zilele cestea si o pasta super buna cu peste din conserva

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:31

buna idee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu ceapa si rosii (de post)