Sandvici de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 1 Mar 2010 | 5195 vizualizari

 

ceva foarte bun si usor de impachetat pentru serviciu si foarte gustos(pentru cei care tin post)

 

INGREDIENTE

  • chifle facute in casa din aluat de paine sau chifle din magazin
  • salata verde proaspata
  • rosii
  • ridiche alba ,neagra sau rosie de care aveti
  • piftea din cartofi
  • putina margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici de post:

Eu pregatesc asa nu e mare lucru.Se fac piftele din cartofi(eu am facut cu garbanzos si cartofi,am reteta postata) le fac stil placintute mai mici de marimea unei cani(le formez in mana cu mana uda) si le prajesc in ulei.


Se taie chiflele in doua se ung cu putina margarina vegetala(nu toate sant de post) apopi se pune salata verde ,apoi feli de ridichi taiate foarte fin apoi o piftea,apoi feliuta de rosie din nou ridichi iar salalat verde si din nou chifla.Se poate servi cu keciap sau mustar.


Este un sendvici delicios pt zilele de post(pt pachetu de la serviciu)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

mamidesara 1

02.03.2010, 11:15

minunat!

nadina73 1

02.03.2010, 11:26

da se poate si cu usturoi si ce iti place nu e o regula anume ,numai cu usturoi ..........la serviciu poate mai putin fiindca se simte foarte tare,.......iar legat de peste e super facut cu peste si cu ceapa am sa postez zilele cestea si o pasta super buna cu peste din conserva

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:31

buna idee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piure cremos cu sos de rosii si gogosar