Sandvis

de Giana in Sandvisuri, 21 Oct 2013 | 1528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g muschi de vita (ceafa)
  • 1 lingurita bulion
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute sau dulce
  • cascaval desenvis Delaco
  • 2 cartofi
  • Ceva fin cremos cu usturoi Delaco
  • castraveti murati
  • gogosari in otet
  • 4 chifle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis:

Muschiul de vita il taiem felii subtiri si il prajim in tigaie cu putin ulei. Daca fasiile de vita sunt atoase, adaugam putin cate putin apa fiarta, inabudim carnea sub capac pana se inmoaie. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei dulce sau iute. Carnea trebuie mentinuta calda pana la montarea sandvisului.


Cartofii ii curatam, ii taiem felii subtiri si ii prajim. Dupa ce i-am prajit trebuie mentinuti calzi, sau ii prajim in asa fel incat sa fie gata odata cu carnea.


Cascavalul il taiem felii, castravetii si gogosarii murati ii taiem julien.


Chiflele le incalzim in cuptorul de la aragaz sau la microunde si le taiem pe jumatate. Ungem pe interior fiecare felie de chifla cu Ceva fin cremos cu usturoi Delaco, pe una din felii asezam feliutele de carne, deasupra punem o felie de cascaval de senvis Delaco, peste cascaval venim cu cartofii prajiti, apoi muraturile si cealalta jumatate de la chifla.


Cui ii place mai poate adauga sos de usturoi, maioneza, mustar sau ketchup.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

21.10.2013, 11:27

bun bun

simona72 1

21.10.2013, 11:39

Gustos!!

Giana 1

21.10.2013, 12:00

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian